A családi élet nem jelenti a szórakozás végét, a motorozás megmarad

Bizony, attól még hogy családom van, hobbim is lehet, hiszen a feleségtől és a gyerekektől még ember vagyok. És a családom se kívánta soha, hogy felhagyjak ezzel a hobbimmal. Arról nem is beszélve, hogy egyszerre hasznos és szórakoztató motorozni. A feleségem és a gyerekek is nagyon szeretnek menni velem egy kört, sőt az idősebbik lányom talán meg is örökli tőlem ezt a hobbit. Persze nem jelenti azt, hogy ez a hobbi ingyen van. Sajnos semmilyen hobbi nincs ingyen, és minden jármű kívánja a karbantartást. Az autó mellett a motor sincs másképp.

Épp ezért alaposan számon tartom, honnan vásároljak alkatrészt a járművemhez… Mind a kettőhöz, de a motoromhoz különösen is. A motorgumi árak, amikre rendkívüli figyelmet szentelek, és épp ezért rendelem őket a Motortire.hu-ról, mert nem mindenhol egyformák. Ebben a webshopban mindig vannak akciók, így érdemes rendszeresen nézegetni az oldalt. Én annak a híve vagyok, hogy akkor kell megragadni a lehetőséget, mikor felkínálják, nem akkor mikor szükséged lenne rá, de nincs. Inkább álljon egy fél évig a garázsban az olcsón megvett minőségi motorgumi, minthogy azon köszörüljem a fogamat novemberben, hogy miért nem vettem meg, mikor mondjuk 20 ezerrel kevesebbe került (ez csak egy példa volt, ne vegyétek szó szerint).

A gumikra keresni lehet csak úgy általánosságban motor alapján, de lehet részletes keresőben is minden kis részlettel együtt: magasság, szélesség, átmérő, márka, kategória. Persze a laikus, aki csak az árakat akarja felmérni, az is bátran keresgethet a kategóriák között.

Érdekességképp megemlíteném még, hogy az oldalnak YouTube csatornája is van, így ha meg akarjátok ismerni jobban a munkájukat, mivel és hogyan foglalkoznak, ott is érdemes körül nézni. Nem csak gumik értékesítésével foglalkoznak, hanem azok szerelésével is és nem csak motorokra, hanem autókra is. Ezekhez időpontot foglalni az online felületükön lehet, bár ezt kimondottan a pestieknek ajánlanám, hiszen a Szent Lőrinc-telepen van a műhelyük.

A motorgumi árakat érdemes úgy kalkulálni, hogy a szállítás még 2000 forint országszerte, hiszen nehéz termékről van szó.

Én már évek óta tőlük rendelem a motorgumijaimat és nagyon meg vagyok velük elégedve.