Lakberendezés olcsón? Akkor 50szazalek.com!

A lakberendezési termékek alapvetően elég drágák. Sokan vannak, akik a jól ismert kék-sárga zászlós üzletbe mennek, bármire is van szükségük. Aláírom, hogy kellemes program tud lenni, jól esik néha nézegetni a bútorokat, az előre berendezett szobákat, és mindig akad valami, amit leveszek a polcokról.

De nem minden az Ikea, vannak ugyanis olyan oldalak, ahonnan sokkal jobban megéri rendelni. Főleg most. A megnövekedett rendelésszámot nem tudja minden cég követni, de vannak olyan oldalak, ahonnan az online vásárlás virágkorában is bátran rendelhetünk, mert nem tart tovább a szállítás az átlagosnál.

Most éppen az 50szazalek.com a kedvenc webshopom. Itt mindent nagyon olcsón, akciós áron lehet beszerezni, ameddig a készlet tart.

Mostanában nagyon száraz a levegő a lakásban, és rengeteg házi praktikát sikerült már kipróbálnom, hogy véget tudjak ennek vetni, de egyik sem hozott valós megoldást. Ekkor adtam fel az otthoni kísérletezgetést, és elkezdtem párologtatókat és párásítókat keresni.

Majdnem sokkot kaptam, mikor megláttam, hogy egy jobb párásító milyen sokba kerül. De a sok drága kütyü között találtam egy olcsóbb modellt, ami erre az 50szazalek.com oldalra vitt, ahol láttam, mennyivel olcsóbban lehet hozzájutni az egyes termékekhez.

Nem csak párologtatókat lehet itt venni. A konyhai kisgépek, háztartási gépek és tárolók mellett egyéb lakberendezési termékeket is árulnak, de a legkülönfélébb barkácstermékeket és kerti csetreszeket is meg lehet itt vásárolni.

Vannak kifejezetten ajándékba adható termékeik is, nagyon széles a webshop választéka. Sosem hallottam még róluk ezelőtt, ezért egy kicsit jobban utánanéztem az interneten az üzletnek.

Nagyon sok olyat lehet olvasni, hogy a kétes eredetű boltok átverték az embereket, csak adathalászati célzattal működtettek emberek egy egész webshopot, ezért is szoktam mindennek alaposabban utánajárni. Szerencsére viszont ez az oldal nem átverés, itt tényleg ilyen jó áron lehet eredeti termékeket vásárolni.

Imádom a lakberendezést, ezért inkább az otthonomba kerestem itt díszeket, kisgépeket, tárolókat, elég szép összegben sikerült bepakolnom a kosaramba termékeket.

Feliratkoztam a hírlevélre is, ami további 5% kedvezményt adott a vásárlás végösszegéből, így az amúgy is akciós termékeket sikerült még olcsóbban megvennem!

Az oldalnak van instagram és facebook oldala is, ahol az aktuális kedvezményekről tájékozódni lehet, de hírlevelet is küldenek a kihagyhatatlan akciókról.

Az 50szazalek.com oldal egyébként nagyon megbízható, simplepay regisztrációval is lehet fizetni az oldalon. Ugyanúgy, mint minden online vásárlásnál, itt is érvényesíthető a 14 napos elállás, így ha nem azt kapjuk, amit akartunk, vagy élőben mégsem tetszik a termék, akkor vissza is lehet küldeni. Igaz, ezzel a jogommal még nem éltem, mert én mindent imádok, amit innen vettem.

A szállítás eddig mindig nagyon gyors volt, mindig időben megkaptam a termékeket, amit innen vettem. Sok weboldallal egyébként az a gond, hogy szinte lehetetlen elérni az ügyfélszolgálatot, így probléma esetén nem lehet kivel beszélni. De itt, amikor elírtam véletlenül a szállítási címemet és azt szerettem volna javítani, egyből sikerült egy kollégával telefonon egyeztetnem, aki ki is javította a hibámat.

Összességében nagyon meg vagyok elégedve az egész oldallal, nagyon kedvezők az áraik, nagyon jelentős kedvezménnyel lehet hozzájutni szuper termékekhez, az ügyfélszolgálatuk és az ügyfélkezelésük is szuper, gyorsan szállítanak és persze a legnagyobb pozitívum az, hogy nagyon olcsó.

A bolti ár töredékéért lehet itt jó minőségű dolgokhoz jutni. Lassan már le kell állítanom magamat, mert annyi mindent összevásároltam, nem is tudom majd hova tenni!