Hamarosan már nem csak otthon hallgathatok zenét

Otthon nagyon szeretek zenét hallgatni. Mondhatom, hogy ez a kedvenc időtöltésem, ez a hobbim. Rendszerint felveszem maximumra a hangerőt és bömböltetem a kedvenc zenéimet. Szerencsére kertes házban élek, az ablakaim jól szigetelnek, így a szomszédokat nem zavarom. Sajnos az a gond, hogy mostanában egyre kevesebbet tudok otthon lenni, nincs igazán szabadidőm, így a zenehallgatás is elmarad. Nincs gondom a pörgéssel, szeretem, ha nem kell otthon ülnöm, de a zene az nagyon hiányzik. Emiatt eldöntöttem, hogy veszek magamnak egy fejhallgatót, amivel útközben is hallgathatom a kedvenc számaimat.

headset árak

A műszaki cikkeket mindig a Bestmarkt oldaláról veszem, így természetesen ott néztem meg először, hogy milyenek a headset árak. Attól féltem, hogy nagyon drágák lesznek a fejhallgatók, de tévedtem, hiszen a weboldalon 2517 fajta van, amik között persze olcsóbb kategóriások is vannak. Én azonban nem akartam a legrosszabb minőségűt venni, így a közepes árkategóriájút céloztam meg. Sokat böngésztem a headset árakat, míg végül egy kedvezményesen 15 070 forintos JBL Tune T500BT Bluetooth fekete fejhallgató mellett tettem le a voksom.

A fejhallgató DJ stílusú, a kialakítása On-Ear, a csatlakozása Bluetooth-al biztosított, így természetesen vezeték nélküli. A fejhallgató frekvencia átvitele 20 Hz – 20 kHz között mozog. Található rajta hangerőszabályzó, mikrofon, hívás felvételi és lerakás gomb, mindemellett a készülék még összecsukható is, ami megkönnyíti a hordozását. A súlya is nagyon alacsony, hiszen bruttó 280 g.

A fejhallgatót megrendeltem, hamarosan megyek a boltba, ahol át lehet venni. Várom már, hogy nem csak otthon hallgathassak zenét.