Otthon ülve jött a vállalkozásomhoz az ötlet

A pandémia alatt elég sokat kellett itthon ülnöm, és nem tudtam mit csinálni. Van egy online vállalkozásom, amit eddig egy bérelt irodában menedzselgettem, de ez most megszűnt. Így maradt az, hogy itthon dolgozom, de legalább felszabadult pár órám az utazás helyett, és kieszelhettem egy új ötletet.

Egy barátommal vágtunk bele új termékek gyártásába, vagyis ezt terveztük. Mivel a termék még eléggé kezdetleges, és levédetve sincs, csak annyit mondhatok róla, hogy a háztartásoknak szánjuk a terméket kerti használatra. Ehhez először is szükségünk volt valakire, aki elkészíti bérgyártásban. Gyorsan meg is találtuk ezt az oldalt: Bérmunka – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás.

Igen, az Acélpartner Kft-t kértük meg, hogy gyártsa le nekünk a termék alapanyagát bérgyártásban. Mit kell tudni a cégről? Mondom! A cég 1999-ben alapult Budapest X. kerületében. Fő tevékenysége szerint melegen hengerelt lemezek lángvágását végzi, valamint plazmavágást, és szemcseszórást. Mindez CNC vezérléssel zajlik. Foglalkoznak még felülettisztítással, gépi forgácsolással, és acélszerkezetek gyártásával is, amire most nekünk a legnagyobb szükségünk volt. Mivel a lemezkészletüket mindig 2000 tonna fölött tartják, gyorsan tudnak reagálni a megrendelésekre, de mi most a saját alapanyagunkat dolgoztattuk fel velük, egyedi árajánlat alapján.

Nagyon pozitív, hogy a technikus munkatársaik folyamatos segítséget nyújtanak, a műszaki rajzok megtervzésében is, a minőség, anyag, és kezelési technika kiválasztásában is. Segítenek egyedi elképzelések megvalósításában is, és mi most igénybe is vettük ezt a szolgáltatásukat.

A vállalkozásunk alapkövét tulajdonképp a Bérmunka – Acélpartner Kft. – CNC plazma-, lángvágás, gépi forgácsolás oldal tette le. Nagyon elégedettek voltunk a szolgáltatással, amit nyújtottak, és készek vagyunk hosszútávú együttműködésre is velük.