Szemek alatti ráncokra vettem ajándékot anyukámnak

Ezekben a vírusos időkben nem igazán van kedve az embernek fizikálisan vásárolni olyan termékeket, amiket akár az interneten is megvásárolhat. Ezt természetesen minden üzlet ki is használja, mindenféle akciókkal és kedvezményekkel, amik még szimpatikusabbá teszik az online-vásárlást. Mert ugyan ki akar autóba ülni, vagy ne adj Isten tömegközlekedést használni, amikor az ember otthona kényelméből is megveheti, amire szüksége van. Ráadásul még házhoz is hozzák. Annyi időt az áruházakban tölteni, a jó terméket keresve. Csak leül az ember a kanapéra, és szétnéz az online áruházban. Az alatt az idő alatt, amíg bementünk volna a legközelebbi supermarket-be, egy csomó házimunkát meg lehet csinálni.

Én is egy ilyen online bevásárlás/nézegetés közben találtam rá egy rendkívül jó szemránc krémre édesanyámnak. Már régóta küszködött a szem alatti ráncokkal, és számtalan krémet és szérumot kipróbált, de nem akartak használni. Ami pedig esetleg használt volna, az csak ideig-óráig tette meg a hatását, vagy olyan asztronómiai összeget kértek érte, hogy még kipróbálni se érte meg.

Vannak bevett oldalaim, ahol a szépségápolási termékeimet beszerzem, de azért szeretek nézelődni, új termékeket felfedezni. Egy ilyen böngészés során sikerült rátalálnom az említett szem alatti ráncokra rendkívül hatékony krémre.

Egy darabig hezitáltam, hogy megrendeljem-e vagy se, mert már anyának is elege volt belőle, hogy állandóan csalódnia kell az ilyen termékekben, és csak pénzkidobás az egész, de a YouTube videójuk, és a sok pozitív értékelés meggyőzött. Ezekkel a videókkal meg tudtunk bizonyosodni arról, hogy amit ígérnek, az nem csalás, nem ámítás. Ugyanis, azt olvastuk, hogy ez a szérum, amellett, hogy hosszútávon is eredményes, rövidtávú eredményei is rendkívüliek, sőt mi több, azonnal láthatók is!

Azért mielőtt megrendeltem volna a GYIK oldalukon rendesen utána néztem, esetleg nem nyúlok-e bele valami olyan termékben, ami komoly irritációt okozhat. A gyártók mindenről tájékoztatnak, a termék összetevőit is feltüntetik. Volt már olyan márka, aminél hiába kerestem, nem találtam leírást, így inkább nem is vettem meg a terméket, ne zsákbamacskázzanak a vevővel!

A krémet szerencsére nem tesztelték állatokon. Erre mindig nagyon figyelek, ha szépségápolási szert választok, mert ugyan nem vagyok vega vagy vegán, de nem hiszem, hogy az emberi – valljuk be – hiúság miatt nekik kéne szenvedniük, úgyhogy ez egy hatalmas plusz pont az InstanTense Plus javára. A szérum szag és illóolaj mentes, ami gyakorlatilag nagyon kicsi esélyt ad akármilyen irritációra. Csak kis mennyiségű alkohol származékot és citrom-savat tartalmaz, mellette pedig annál több hidratáló összetevőt, ami megint csak plusz pont volt a részükről.

Mivel semmi kockázatát nem láttam a megrendelésnek a 30 napos pénzvisszafizetési garanciával és az ingyenes kiszállítással, így bátran meg mertem rendelni. Azt is írták, hogy egy napos a kiszállítás, de hát, ki hisz már az ilyenekben?! Én sem hittem, de pozitívan csalódtam, mert tényleg megérkezett már másnap a kis csomag.

Először úgy gondoltam, majd karácsonyi ajándék lesz, addig eldugom valahova, de rendkívül türelmetlen vagyok, ha ajándékozásról van szó, és a karácsonyra amúgy is még több, mint két hónapot kellett volna várni. Így inkább egyből odaadtam neki. Kapásból meg lettem szidva, mert Minek veszek mindenféle felesleges cuccot? Úgy se használ!

Anya már körülbelül egy hónapja használja a krémet, a szem alatti ráncok, mintha soha nem is lettek volna, és persze, imádja. Úgyhogy mégsem volt felesleges megrendelni, és kivételesen azt sem bánta senki, hogy korábban jött hozzá a karácsonyi angyalka.