A Welcome Pad meggyőzött, hogy inglesina babakocsit válasszunk otthonunk új lakójának

Korábban már írtam róla, hogy mennyire felbolydítja egy kisbaba érkezése a család életét, illetve, hogy milyen sok mindent kell beszerezni, mielőtt megérkezik közénk.

Most számomra is aktuálissá vált a kérdés, a beszerzendő eszköz pedig a babakocsi. Ehhez kaptam is egy tippet, mégpedig ezt. Bele is ástam magam a részletekbe és megnéztem, hogy mit tud ez az inglesina babakocsi.

Arra jutottam, hogy már kinézetre is mutatós és egyébként több színben is kapható. Lehet hozzá kiegészítőként esővédőt és szúnyoghálót, de még autós ülést is vásárolni.

Mivel az újszülöttek még szinte egész nap alszanak és emellett még nagyon törékenyek, ezért a gyártó egy speciális Welcome Pad-nek nevezett betétet fejlesztett ki újszülöttekkel foglalkozó orvosok segítségével. Ez a matrac kellően átereszti a levegőt és a bambuszrost alapanyagának köszönhetően hipoallergén. Ha gyermekünk betölti a 3-4 hónapot és ezáltal kinövi ezt a betétek, akkor ki tudjuk szedni a babakocsiból és továbbra is használható lesz számára.

Az inglesina babakocsi másik fontos tulajdonsága, hogy kellően nagy helyet biztosít a baba számára, hogy gond nélkül, egészségesen fejlődhessen.

A legtöbb modern eszközhöz hasonlóan ez is rendelkezik olyan kupolatetővel, ami megvédi a csecsemőket az UV sugaraktól, hiszen az ő bőrük még nagyon vékony és védtelen.

Sportbabakocsira akkor van szükség, ha a gyermek már nagyobbacska, de még könnyen elfárad egy hosszabb séta vagy kirándulás alkalmával. Ezt akár 22kg-ig, vagy kb 4 éves korig is tudják használni.

Ezek alapján már meg tudom hozni a döntést, számunkra megfelelő lesz egy inglesina babakocsi, amit gyorsan meg is rendelek a webshopról, így még az üzletbe sem kell bemennem.