Weboldalam elindítása profi segítséggel

Sokszor írtam már az otthon fontosságáról. Nekem az otthon a biztonságot jelenti, egy helyet, ahova mindig hazamehetek és otthon is érzem magam benne. Ez egy nagyon fontos, meghitt érzés számomra. Ezt azonban nehéz megteremteni megfelelő anyagi háttér nélkül. Mindehhez pedig egy olyan munkahelyre van szükség, ami biztos lábakon áll és hosszútávon lehet vele tervezni. Én sosem szerettem másnak a keze alá dolgozni, ezért is döntöttem egy weboldal üzemeltetése mellett.

Mivel tudom, hogy milyen a jó otthon, és ezt nemcsak mint érzés, hanem szakmai szempontból is el tudom mondani, ezért úgy döntöttem, hogy egy olyan szolgáltatást fogok a weboldalamon keresztül hirdetni, amit az emberek akkor vehetnek igénybe, amikor nem tudják eldönteni, hogy hova költözzenek. Egyszerűen ingatlanos leszek, saját vállalkozásban. Ez egy hatalmas elhatározás volt a részemről, le is raktam az ehhez szükséges képzéseket. Már csak egy oldalt kellett készíttetni egy olyan szakemberrel, aki minőségi webhelyeket és tartalmakat gyárt majd az oldalamra, ennek viszont alaposan utána kellett járni.

Így alakult, hogy rátaláltam a keresobenelso.hu oldalra. Már első benyomásra nagyon megtetszett az oldal és reméltem, hogyha a saját oldalukra ennyire igényesek, akkor az enyémre is biztosan azok lesznek. Ebben pedig referencia menüpont meg is erősített. Az oldal nagyon jól kidolgozott, igényes és pontos, hasznos információkkal volt ellátva. Az árak menüpontban nagyon jól fel voltak tüntetve a fontos információk, nagyon hasznos volt számomra, hogy nagyjából tudtam azzal kalkulálni mekkora összeget kell szállnom az oldalam elindítására. De a weboldalak készítése mellett keresőoptimalizálás, linképítés, hirdetés, szövegírás, grafikai tervezés és különböző csomagok is elérhetőek az oldalon azok számára, akik erős online jelenlétre és könnyű megtalálhatóságra vágynak. Így akár egy már elindított, de valamiért kevéssé sikeres weboldal is sokkal jobb helyre hozható fel a keresési listában.

A linképítés egy kevesek által ismert eljárás, ami segít abban, hogy a Google-n első, vagy legalább is jobb helyezést érj el, tehát ha valaki rákeres az oldaladra vagy az oldaladdal kapcsolatos információra, azzal kapcsolatos kulcsszóra, akkor a te oldaladdal fogja szembe találni magát. A szövegírás menüpont alatt részletesen ki van fejtve, hogy a szövegírók minőségi tartalmakat gyárthatnak az oldaladra, ha ezt a szolgáltatást rendeled meg. De hirdetésekre is van lehetőség, első sorban a Google-ön és a Facebook-on, mivel ezeket használják a legtöbben. Emellett grafikai munkákat is vállalnak, például arculat- és logótervezést, kiadványokat, a weboldalad dizájnjának újraalkotását. Tehát ha valaki ezek közül szeretne válogatni nyugodtan, keresse fel a keresobenelso.hu weboldalt.

Ha pedig valaki komplex szolgáltatást keres, nem csak egyet, akkor a csomagokkal erre is van lehetőség. A Leader, 14 hónap leforgása alatt egy remekül felépített weboldalt és a Google-n legalább top 10-es helyezést ígér, természetesen a minőségi tartalmak és hirdetések mellett. Van még két kisebb csomag is, melyek alapvetően tartalommarketingre és közösségi médiás hirdetésre, Google Ads hiretésekre épülnek, de ezek inkább olyanoknak valók, akiknek már van létező webfelülete..

 Biztosra veszem, hogy nem csak nekem van szükségem ilyen szolgáltatásra, ezért csak javasolni tudom, hogy keressétek fel a keresobenelso.hu oldalát, és olvassatok utána magatok is. Ha pedig legalább annyira megtetszett a kínálatuk, mint nekem, akkor érdemes valamelyik elérhetőségükön keresztül felvenni velük a kapcsolatot. Sőt, a szükséges adatok megadásával egyből ajánlatot is kérhettek. Mivel egyértelműen látszik, hogy minőségi munkát adnak ki a kezei közül, ezért én már most eldöntöttem, hogy rájuk fogom bízni a feladatot. Itt mindent megtaláltam, ami csak kell, és ajánlom mindenkinek, akinek hasonló szolgáltatás lenne szüksége.