Ha kertet rendezel be, nem mindegy, hogy honnan rendelsz

Tíz év kőkemény munka és fáradozás után végre megvalósítottuk az álmunkat a kis családommal, és vidékre költöztünk. Én mindig is kisvárosi gyerek voltam, itt nőttem fel, és csak a munka miatt költöztem fel Budapestre. Feleségem szintén falusi lány volt, így mindketten visszavágytunk a nyugalomba, és a gyerekeket is így akartuk nevelni.

Tíz év spórolás, kőkemény munka, néha 12 órás műszakok, de sikerült! Megvettünk egy gyönyörű családi házat vidéken, egy óriási kerttel. Télen költöztünk be, de ahogy közeledett a tavasz el kellett kezdeni a kert berendezését is. Na ez nem egyszerű feladat, de inkább költséges. Kivéve, ha van egy jó barátod, és neked is átdob egy linket Messengeren. Én most átdobom Nektek!

Kerti felszerelések, kerti bútorok webshop termékei az Expresszboltban már 490 Ft-tól. Ezt a szöveget fogod látni, ha belépsz IDE! Az expresszbolt.com egy elég sokszínű webáruház, ahol az autós termékektől kezdve, barkács cuccokon át, a szépségápolási szerekig, nagyjából mindent megtalálsz. Így nyilván kerti berendezéseket is. Ez az én mázlim.

Szóval egy haverom elküldte a fentebb található linket, és eleinte én is csak ezt a szöveget láttam: Kerti felszerelések, kerti bútorok webshop termékei az Expresszboltban már 490 Ft-tól. Engem már meggyőzött, főleg a 490 Ft-os része. Jó, persze, nyilván nem lesz hintaágyam és medencém 500 Ft-ból, de nekem az már tökéletes, ha olcsón kapom meg ezeket.

Tehát egy hintaágy a vendégeknek, és egy medence a gyereknek. Ez volt a projekt erre a tavaszra. Mindkettő megtalálható a webshop kínálatában elég szép számban, de az első most a hintaágy volt, a medence még ráért a nyár közepéig. Ahogy nézelődtem, már egyből láttam, hogy nem fogok sokat költeni, és tudtam, hogy jó tapasztalataim lesznek a vásárlás után. Mondom, hogy miért!

Beleolvastam a Rólunk menüpontba az oldalon, és csupa jót találtam. Az ExpresszBolt azt ígéri, hogy szívvel-lélekkel fogja szolgálni a kedves vevőket, és a vásárlói igényeket maradéktalanul kielégíti. A termékeket a lehető legkedvezőbb áron, maximális elégedettség kíséretében szállítják ki a vevőkhöz, mert náluk a vásárló az első! Na ez a lényeg nekem egy boltnál.

A termékkínálatuk folyamatosan megújuló, kiváló ár-érték arányt kínálnak, és biztosítják a 14 napos visszaküldés lehetőségét. Továbbá a kiszállítást 72 órán belül biztosítják, ami elég gyors azt gondolom. A felmerülő problémákat saját szervizükön belül próbálják megoldani, a telefonos ügyfélszolgálatuk pedig készséggel áll a vevők rendelkezésére, ha kérdés merülne fel bennük. És az sem utolsó, hogy 2019-ben elnyerték a Megbízható Bolt címet, tehát nincs ok félelemre, ha tőlük rendelsz.

Na ezek engem is meggyőztek, így erről az oldalról választottam hintaágyat. Be is léptem a Kerti felszerelések, kerti bútorok webshop termékei az Expresszboltban már 490 Ft-tól menüpontba, és megkezdtem a válogatást. Viszonylag gyorsan megtaláltam a terméket, ami nekem kell, az oldal tetején található szűrő segítségével. A legdrágábbat választottam ki, de ár-érték arányban én jöttem ki győztesen az árakkal vívott mindennapi csatából. Illetve lejött még 5% kedvezmény, mert feliratkoztam a hírlevélre, ez sem mindegy ilyen kiadásnál. Végig is mentem a fizetési és rendelési folyamaton, és a szállítást már Április 8-ára ígérték úgy, hogy 5-én rendeltem, ami nem is munkanap. Ez tényleg ExpresszBolt.

Meg is van az év első nagyobb beruházása, és a következő hétvégén már lehet is pihenni a kertben, ha az időjárás is így gondolja.