Vajon otthon is készülhet jó portré fotó?

Nagyon sokan nem szeretnek fotózkodni és kerülik azokat a helyzeteket, amikor kép készül róluk. Viszont vannak olyan emberek is, akik imádják a kamerát és alig várják, hogy lencsevégre kapják őket. Ez ugyan a két véglet, viszont mind a kettőnél meg lehet találni az aranyközéputat. Az otthonunk kényelmében is biztosan lehet nagyon szép képeket készíteni és házilag is szuper világításokat és beállításokat tudunk csinálni. Viszont mégis csak az az igazi, amikor egy fotós készít rólunk képet. Viszont tudom azt is, hogy a megfelelő fotós kiválasztása nem könnyű feladat.

Amikor portré fotók miatt az interneten fotós után kerestem, akkor nekem sem volt könnyű dolgom megtalálni azt az egyet, akivel szívesen dolgoznék együtt. Azonban nagy nehezen sikerült rátalálnom Szoboszlai Kriszti fotósra, aki nemcsak gyönyörű képeket készít, de még kedves és megbízható is. Ha neked is fotósra lenne szükséged és még nem találtad meg a számodra tökéletes embert, akkor érdemes lehet megnézni a honlapján a referencia képeit, mert szerintem azok magukért beszélnek. Krisztinek van egy sajátos stílusa, ami vagy tetszik valakinek, vagy nem. Viszont abban biztos vagyok, hogy amennyiben valakinek tetszik az ő stílusa, akkor odáig lesz a róla készült képekért is.

portré fotók

Nagyon lelkiismeretesen végzi a munkáját és nagyon könnyű vele együtt dolgozni, ezért mindenkinek csak ajánlani tudom őt. Illetve nem csak lelkiismeretes, de megbízható is, illetve sikerül megtalálnia azokat a szögeket és pózokat, amik az embernek a legjobban állnak és a legjobb formájukat tudja lefotózni. Sok fotós nem törekszik rá vagy nem sikerül a legelőnyösebb oldalról fotóznia a kliensét, de Krisztinek ez valahogy mindig sikerül. Ha megnéznéd, hogy belőled mit tudja kihozni, akkor bátran keresd fel.

A portré fotók közül is van a honlapján jó pár referencia. Ezért nem is volt kérdés számomra, hogy ezeket nézem meg elsőként. Úgy vagyok vele, hogy ha tetszenek egy fotós képei és árban is megfizethető a munkája, akkor nem keresgélek tovább és megbízom őt a feladattal. Viszont sok esetben a portré fotók nem eléggé élettel telik és nem egyediek. Sokkal inkább sablon fotók, viszont nekem ennél többre volt szükségem. Szoboszlai Kriszti pont azt a kicsi pluszt adja a képekhez, amit én kerestem. Ezért amikor megláttam a képeit, akkor szinte biztos voltam benne, hogy vele együtt szeretnék dolgozni. Nyilván a képek mellett az ár is fontos volt, ezért ez volt a következő, amit szemügyre vettem. Úgy ítéltem meg, hogy ez még az a kategória, amit a portré fotókra tudok szánni, ezért úgy döntöttem, hogy belevágok Krisztivel a közös munkába.

Az időpont egyeztetés után minden gördülékenyen ment. Leszerveztem magamnak a sminkest, a fodrászt illetve több ruha szettet is kiválasztottam, amikben majd fotózkodni szeretnék. Nem volt egyszerű a választás ruhák terén sem, viszont szerintem a végeredmény nagyon jó lett.

Ha te nem is szereted a fotózásokat, de van olyan ismerősöd, akit szívesen meglepnél egy ilyen fotózással, akkor az ajándékutalvány segítségével ezt is megteheted. A weboldalon ezt is meg tudod vásárolni, csak ki kell választani, hogy melyik csomagot szeretnéd ajándékba adni, illetve hogy online vagy postai úton szeretnéd megkapni az utalványt. A megajándékozott valószínűleg nagyon örülni fog ennek a nagyszerű élmény ajándéknak, ezért, ha ismersz olyat, aki ezt valóban élvezni tudná, akkor ne habozz és vásárold meg minél hamarabb ezt a csodás ajándékot.

Szoboszlai Kriszti szerintem az egyik legjobb fotós Budapesten, ezért ha ebben a régióban keresel portré fotózáshoz vagy egyéb fotózás erejéig egy nagyszerű fotóst, akkor nézd meg a képeit és döntsd el, hogy szeretnél-e vele együtt dolgozni. Amennyiben igen, vedd fel vele a kapcsolatot és máris indulhat a közös munka.