Minden otthonba kell salgó polc

Egy ház csak egy ház. De az otthon, az már valami. Az már fontos. Mindenki vágyik egy otthonra, még az is, akinek sohasem volt. De mitől lesz egy ház otthon? Mitől érzik magukat jól? Ez talán egy jó kérdés. Én azt mondom, hogy ha saját személyiségük mintájára tudják alakítani magát a házat. Főként belül. És még akkor sem lesz teljesen tökéletes. Ugyanis meg kell szokni. Méghozzá nagyon meg kell szokni, magunkénak kell érezni.

Régebben lakberendezéssel foglalkoztam, így mondhatni értek hozzá, hogy mi néz ki jól. Viszont az emberek alapvetően mások, más színeket látnak szépnek, és másokat rondának. Így amikor a barátnőm, Jolán segítséget kért, hogy mivel tudná feldobni a lakását, nehézkesen jöttek a tanácsok. Egyrészt a felejtés miatt, másrészt nem nagyon ismertem a stílusát.

 • Mire van szükséged? Praktikusságra vagy dekorációra?
 • Azt hiszem mindkettő jöhetne. Egyszerűen nincs hova rakjam a ruháimat, könyveimet meg az érmeimet is szeretném valahova kihelyezni. De egyszerűen nem tudom hogy lehetne ezt megoldani.
 • Vásárolj polcokat!
 • Igen arra én is gondoltam! De mégis melyik polc lenne a megfelelő?
 • Lakásba a salgó polcot ajánlanám. Egyszerű és praktikus, valamint gazdaságos. Jó az ár-érték arány és kiváló minőségűek. A RackingLog-nál ráadásul egyedi igényekre szabják. És a kiszállításra sem kell heteket várni.
 • Jól hangzik, Teca. Ez a RackingLog egy ilyen kereskedés?
 • Igen, de van egy nagyon jó weboldaluk, ahol széles körű kínálatot nyújtanak. Ott minden információt megtalálsz, és kérhetsz árajánlatot is.
 • Jól hangzik! És mondd csak, drága egy ilyen beruházás? Úgy körülbelül… te mégis csak értesz hozzá.
 • Nem mondanám drágának. De szerintem ne a pénzzel törődj! Az a lényeg, hogy időtálló legyen és jó minőségű.
 • Mint például a salgó polcok?
 • Igen. Ez a modern kori vívmány, ugyanis képzeld el, hogy a salgó polcok horganyzott acélból készülnek és csavarmentesek. Ez viszont jó, mert sokkal stabilabb, nem kell aggódj a kiálló, vagy furcsán beillesztett csavarok miatt, és még olcsóbb is.
 • Ez jól hangzik.
 • Azt ajánlom csapj le rá, mielőtt még megdrágul!
 • Oké, Teca. Megnézem.
salgó polc

Jolán megfogadta a tanácsom, és még aznap felment a RackingLog oldalára. Azt mondta, meg van elégedve a képekkel is, jól el tudná képzelni a szobájába ezeket az új polcokat. Én örültem, és azt mondtam, hívja fel őket, és beszélje meg velük. Jolán így is tett.

Azt mondta, nagyon kedvesek voltak a vonalban, és megegyeztek az árban is. Persze Jolán a beszélgetés előtt mindent lemért, így már a méreteket is meg tudták beszélni. Rendes volt a cégtől, hogy 2-3 napon belül ígérték a szállítást és garanciát is adnak a termékükre.

Jolán nagy izgalommal várta a polcokat, amik elég hamar megérkeztek. A futár kedvesen átnyújtotta a szállítmányt, amiket Jolán egy pár haverjával kipakolt, majd felállított. Az eredménye pedig lenyűgöző volt. A polcok önmagukban is jól néztek ki, de mikor Jolán telepakolta őket szépen és esztétikusan, akkor volt csak igazán mutatós.

Azt kell mondjam, hogy Jolánnak van ízlése. Az új gardróbja és nappalija most már igazán modern és szép lett. Az új polcok és az új otthon örömére aznap este csaptunk is egy házibulit. Egész sokan eljöttek ahhoz képest, hogy csak aznap találtuk ki az ötletet. Mindenki megdicsérte az új polcokat, ami elég jól esett Jolánkának. Nagyon büszke volt. De azért megemlítette az én nevemet is, hogy segítettem neki, amiért nagyon hálás is voltam. Éljen Jolán új otthona! Éljen az én legjobb barátnőm! Erre bizony, inni kell!