Bárkinek szüksége lehet egy jó talpmasszázsra

Szeretem az otthon melegét. Főleg ilyenkor télen, amikor kint hideg van, esik az eső vagy esik a hó, és bent a lakásban pedig jó meleg van. Ilyenkor a hétvégéken sokszor ki se mozdulok, hanem az egész napot otthon töltöm. Szeretem, hogy nem kell rohanni, mint a hétköznapokban.

Az elmúlt hétvégén, egy kis kényeztetésre vágytam, így úgy gondoltam, hogy elmegyek egy talpmasszázsra.

Rákerestem az interneten. Beírtam, hogy talpmasszázs árak, mert én nagyon érzékeny vagyok az árakra, lévén, hogy nem túl magas a fizetésem. Így találtam meg a Karma thai masszázs oldalát. Mind az ár, mind a leírás abszolút meggyőzött, amit a honlapon olvastam, így egyből foglaltam is egy időpontot.

A szalonban nagyon kedvesen és mosolygósan fogadtak. Nem kellett teljesen levetkőzni csak a talpat és a lábat kellett szabaddá tenni. A thai hölgy nagyon alaposan átmozgatta a lábamat, átnyomkodta a talpamat, különös tekintettel azokra  a pontokra, ahol egy-egy belső szerv idegvégződése található. Az egy órás masszázs végére teljesen felfrissültem és szinte egyből éreztem a pozitív hatásait.

Amikor hazamentem, azonnal elújságoltam ezt a fantasztikus élményt az egyik barátnőmnek. Beszéltem a szalonról, a kedves masszőr hölgyről, a nagyszerű talpmasszázsról és mivel nem volt tisztában azzal, hogy mik az aktuális talpmasszázs árak, így ezt is megosztottam vele. Nem kellett sokat győzködnöm, ő is azonnal foglalt egy időpontot.