Online bababolt állandó akciókkal és pontgyűjtő rendszerrel

Az otthonunk gyökeresen megváltozik egy kisbaba érkezésével. Rengeteg változást kell eszközölni, mindig van mit csinosítani, amint megtanul járni, mindig lesz, amit éppen biztonságossá kell tenni.

Nehéz egy bababiztos otthon kialakítása, de nem lehetetlen. Rengeteg olyan üzlet van, ami babaholmikkal foglalkozik, ahol a biztonságos élettér kialakításához is megadják a megfelelő segítséget.

De persze egy kisgyermek nem csak az otthon kinézetét és a család addigi életét bolygatja fel. Rengeteg kiadással jár, ezért az anyukák és apukák rendszeresen szinte vadásszák a jó ajánlatokat, azokat az üzleteket, ahol egy kis plusz kedvezményre lehet szert tenni, vagy van valami olyan plusz kedvezmény program, törzsvásárlói kártya vagy pontgyűjtési lehetőség, amivel egy kicsit többet spórolhatnak.

Internetes vásárlás

Rengetegen tartanak az internetes vásárlástól, pedig nagyon sok olyan oldal van, ami mindig kedveskedik valami akcióval a vásárlóknak.

Amikor online vásárolunk, érdemes mindig megnézni a véleményeket az adott oldalról, boltról, eladóról, hogy ne fussunk bele csalókba.

Én most a www.lord.shop.hu/bababolt oldalról hallottam nagyon jókat. Ezen az oldalon rengeteg féle pelenkát lehet kapni, nagyon sok itt a gyermekáru. Ezért egyre nagyobb a népszerűsége.

A kisgyermekes szülőknek az otthonuk bababiztossá alakítása mellett nagyon nagy kiadást jelent a havi pelenka adag megvásárlása.

Sajnos a pelenka hihetetlenül gyorsan fogy, és ennek ellenére nem valami olcsó.

A www.lord.shop.hu/bababolt oldalon viszont nagyon sok pelenkát lehet kapni, mindenki megtalálja azt, amit használni szeret. Itt mindig van, ami akciós, most is van olyan pelenka, amit igazán kedvezményes áron lehet beszerezni.

Ami pedig még egy nagy előnye az oldalnak, hogy van lehetőség részt venni a pontszerzési akciójukban is. Ez azt jelenti, hogy minden elköltött 100 Ft után jóváírnak 1 Ft-ot, majd az így szerezett pontokat 1 pont=1 Ft számítással be lehet váltani kedvezményként.

Ezeket a kedvezményeket csak 6000 Ft-os vásárlások után lehet beváltani, ami, ha csak pelenkavásárlással számolunk, akkor sem egy nagy összeg, egy átlagos pelenka vásárlás szokott ennyibe kerülni.

Szerintem kifejezetten jó, hogy van egy ilyen lehetőség. Ennél a cégnél persze nem csak pelenkákat árulnak és nem csak gyermekáruval foglalkoznak, sok más is beszerezhető náluk. A karácsony közeledtével vehetünk például itt ajándék parfümöket is.

Nagyon megbízható oldal, szuper jó minőségű termékeket árulnak, nagyon kedvező áron, ezért mindenki szívesen rendel tőlük.

Innen nagyon gyorsan megy a házhozszállítás, lehet bankkártyával is fizetni, szóval minden kényelmi elvárásnak is eleget tesz.

Nekem náluk egyébként a már említett kedvezmény pontszerzési lehetőség tetszik a legjobban, mert ha okosan vásárolunk, akkor ezzel elég olcsón hozzá tudunk jutni a pelenkákhoz is,

Tetszik, hogy itt nincsenek plusz beváltási feltételek, maga a pontszerzés és beváltás nincsen túlbonyolítva- Itt nagyon könnyen lehet plusz kedvezményekhez jutni.

Nekem is egy barátnőm mesélt a lordshop oldaláról, mert Ő mindig innen szokott pelenkát venni, és még sosem csalódott benne.

Én kozmetikumot szerettem volna vásárolni, de sajnos a bolt, ahonnan eddig vettem, bezárt. Akkor mondta, hogy ő látta ezen az oldalon, és ha szeretném, akkor rendel nekem. De inkább én akartram regisztrálni és utána szerettem volna nézni annak, hogy melyik oldal az, amit ennyire szeret.

Nekem is szimpatikus maga az oldal, a cég, ezért biztos, hogy később én is rendelni fogok innen, több alkalommal is. Megvolt a nagy tesztrendelésem, minden rendben ment, úgyhogy később már sokkal merészebben fogok innen vásárolni.