Készíts gyertyát otthon te is!

illatos gyertya készítés házilag

Kisgyerekkorom óta imádok kézműveskedni. Amíg az osztálytársaim az udvaron, vagy a parkban játszottak, én mindig a házban maradtam, és valamilyen kreatív tevékenységgel foglaltam el magam. Ez azóta sem változott, hiszen felnőtt létemre is jobban szeretek otthon alkotni, mint valamilyen kinti programon részt venni.

Az új szenvedélyem az illatos gyertya készítés házilag, ami sokak szerint macerás elfoglaltság, én azonban teljesen a megszállottja lettem. Saját magamnak is sok gyertyát készítettem már, és szeretteimnek is bőszen ajándékozom őket, így ők sem szenvednek hiányt.

A szükséges alapanyagokat mindig a pipereporta.hu-ról szerzem be. Itt különféle gyertyatégelyek, kanócok és viaszok közül válogathatok, valamint mindenféle illóolajat és gyertyaszínezőt is megtalálok, amire csak szükségem lehet. Sőt, még glittereket és csillámporokat is rendelhetek tőlük, ha kicsit cifrázni akarom a dolgot.

Egyszerű és gyors a rendelés folyamata és a szállítás is, sosem akadt velük semmilyen problémám. Amellett, hogy termékeikkel lehetőség van illatos gyertya készítésére házilag, rengeteg más kategóriájú árucikket is megtalálunk a weboldalon. Ha szappant, különféle kencéket, parfümöt, vagy fürdőbombát gyártanál, akkor is mindent megtalálsz náluk. Nem kell félned akkor sem, ha még nem csináltál ilyet, mert az oldalon oktatóvideókat is találsz, ami igazán megkönnyítheti a dolgod.

Én minden alkotni vágyónak a Pipere Portát ajánlom, szóval ha hozzám hasonlóan kreatív lélek vagy, érdemes náluk körbenézned, mert biztos vagyok benne, hogy az ott található kínálat téged is magával ragad.