Háztartásbeli anyukámtól kaptam a varrótudásom

Édesanyám még a régi világban nevelkedett, egész életben háztartásbeli volt. Sosem vágyott dolgozni, tudta, hogy neki jó helye van az otthon melegében. Valószínűleg ez a hozzáállás befolyásolta a gondolkodásomat, mert egy kicsit hagyományosabb értékeket vallok az átlagnál, de én már egy másik kor szülötte vagyok, nekem fontos volt, hogy a család mellett legyen karrierem. Viszont anyukámnak nagyon sokat köszönhetek, ugyanis életem során sok hasznos dolgot tanultam meg tőle, ami az életben számtalanszor nagyon fontosnak bizonyult. Ilyen például a varrás. Anyukám mindig nagyon szép ruhákat varrt nekem, és többször elmondta, hogy ezek az igazán különleges darabok, nem azok, amiket a boltban lehet megvenni. Nem csoda hát, hogy én magam is elkezdtem varrni. Életem első saját varrógépét a Janome – Varrógépguru oldaláról szereztem be. Ezt a tippet egy jó barátnőm adta, ugyanis ő is sokat varr otthon. Szerinte a varrogepguru.hu egy nagyon megbízható oldal, és a gépek is jó minőségűek, amiket onnan lehet vásárolni.

Így hát én is böngészni kezdtem a weboldalon, és elég gyorsan találtam is egy Janome – Varrógépgurut, aminek elsősorban a színe fogott meg, ami egy nagyon szép piros volt, de persze az ára sem utolsó, ugyanis elég baráti volt. Nagyon örültem, hogy viszonylag rövid idő alatt megtaláltam a megfelelőt, ám amikor tettem volna be már a terméket a virtuális kosaramba, akkor láttam, hogy nincsen raktáron. Bevallom, eléggé elszomorodtam, mert még a szállítás is ingyenes lett volna. Viszont akinek nem sürgős, annak ebben az esetben nem kell pánikba esnie, ugyanis lehet kérni értesítést az e – mail címünkre, ha a termék netán elérhetővé válik. Mivel nekem majd’ egy hónapot írt erre a varrogepguru.hu, úgy döntöttem, hogy bármennyire is szeretném ezt a Janome varrógépet, inkább választok helyette egy másikat.

Végül is nem sok keresgélés után találtam egy másikat ugyanebből a típusú gépből, csak itt nem maga a gép volt piros, hanem az azt díszítő virágok. Végtére is ez a minta is megtetszett, úgyhogy a kosárba tettem. Láttam, hogy a várható kiszállítási idő nagyjából négy nap volt, aminek nagyon megörültem, mert nem mindegy, hogy négy hét vagy négy nap a várakozási idő. Minél hamarabb el szerettem volna kezdeni varrni. Az oldalon a termékek alatt lehet véleményeket is írni. Ugyan az általam kiválasztott Janome – Varrógépguru alatt még pont nem voltak vélemények, de úgy voltam vele, hogy megbízom a varrógépekkel kapcsolatos tudásomban, és az értékelések hiánya ellenére megveszem a kinézett darabot.

Ha bármi kérdésünk van vagy probléma merülne fel, akkor a varrogepguru.hu oldalán megtalálhatjuk az ügyfélszolgálat e – mail címét, illetve a telefonszámukat is az oldal aljára görgetve. Én örülök, hogy viszonylag könnyen hozzá lehet férni ehhez az információhoz, volt már rossz tapasztalatom, hogy kész kutatómunka volt kideríteni az ügyfélszolgálat elérhetőségét. Van lehetőség hírlevélre is feliratkozni ugyanitt, ha nem szeretnénk lemaradni az újdonságokról. Szerencsére valóban olyan rövid idő alatt érkezett meg a rendelésem, mint azt az oldalon ígérték. Kicsit aggódtam, hogy nehogy megsérüljön a csomagom, hiszen azért elég nagy értékű, de semmi gond nem volt a futárszolgálattal sem. Bár remélem, hogy ez a gép jó ideig ki fog szolgálni, biztos vagyok benne, hogy a következő varrógépen is Janome – Varrógépguru lesz, annyira meg vagyok vele elégedve.