Melegentartó edény otthonra, hogy ne hideg levest egyen a család

Dealer - Gastro & Ice Dealer

A családi összejövetelek alkalmával mindig tömérdek mennyiségű étel fogy el nálunk, azonban problémát jelent az ételek melegen tartása. Általában a leves készül el előbb, ami ki szokott hűlni, mire a második fogás is elkészül.

Amikor a barátnőm éttermi konyhájában jártam, akkor láttam nála, hogy egy melegen tartó készülékkel tartják melegen az ételeket. Nincs kapkodás, nem kell egymásra várni az asztaltársaságnak, mindenki egyszerre kapta meg a meleg levest.

Megkérdeztem tőle, hogy ezt csak éttermekbe lehet beszerezni, vagy van olyan is, amit én tudok használni. Ekkor ajánlotta nekem a Dealer – Gastro & Ice Dealer céget. Mondta, hogy minden berendezésüket tőlük szereztek be, és az évek alatt soha nem merült fel semmi probléma. Sőt, többször segítettek már neki. Ez egy olyan cég, ami alapvetően kis- és nagykereskedelmi gépeket biztosít a vendéglátóipar számára.

Tehát nem kimondottan lakossági kiszolgálásról van szó, viszont vannak olyan berendezések, amik akár a lakosság számára is jól tudnak jönni.

A termékkínálatot átnézve találtam egy 8 literes leves melegen tartó készüléket. Ez egy elektromosan működő, rozsdamentes acél edény, aminek a hőmérsékletét termosztáttal lehet szabályozni. Elsőre lehet, hogy soknak hangzik egy 8 liter kapacitású leves melegen tartó otthonra, de nálunk a családi összejövetelek alkalmával akár 15-20 ember is összeül, és ha már így nézzük, hogy mindenki elfogyott 3-4 dl levest, akkor már láthatjátok, hogy valóban szükség van egy ekkora kapacitással rendelkező melegen tartó készülékre.

Az ár egyébként nagyon baráti, néhány tízezer forintról van szó, amire nekem nagyon megéri rááldozni, mivel elég sűrűn van nálunk családi összejövetel, aminél tudom majd használni. Nem kimondottan webshopról van szó, tehát nem online űrlapokat kitöltve kellett leadnom a rendelést, hanem telefonon keresztül adtam le. Meglepődve tapasztaltam azt a segítőkészséget, amit a telefonos kolléga tanúsított felém. Nagyon jó élmény volt számomra, főleg, hogy nem igazán vagyok az a telefonáló típus, mindig túlizgulom a legegyszerűbb hívásokat is. Az üzletük Tapolcán van, így végül elmentünk párommal, ami kikapcsolódásnak is nagyon jó volt. Ráadásul mivel ilyen gyorsan meglett, le is tudtam tesztelni múlt hétvégén a szülinapi buli alkalmával.

Magamtól nem jutott volna eszembe, hogy egy olyan cégtől is rendelhetek itthonra bármit, mint a Dealer – Gastro & Ice Dealer, de most már nyitva fogom tartani a szememet. Párom is meglepődött, amikor beléptünk az üzletbe, de végül ő is látta, hogy nem csak a leves melegentartót, de még sok minden mást is nagyon jó áron meg lehet venni náluk, ami otthoni használatra is nagyon nagy segítség tud lenni. Ha ti is abban a cipőben jártok, hogy évente többször is nagyobb családi összejövetel van nálatok, vagy a baráti társaság rendszeresen összeül, akkor érdemes nektek is szétnézni a kínálatban, amit ezen a weboldalon megtaláltok.