A tökéletes ajándék babaköszöntőre

babaköszöntő

Hatalmas örömet tud okozni, amikor a család vagy a baráti kör egy új kis taggal gyarapodik. Egy kis gyerkőc mindig nagy változásokat és sok szép pillanatot tud okozni a szülőknek és a körülöttük levőknek is.

A mi családunkba is hamarosan érkezni fog egy új kis ember, így mindenki nagyon boldog és izgatott. A szülei nemrég tartottak egy babaváró bulit, ahova az egész család meg volt hívva.

Eléggé meg voltam lőve azt illetően, hogy mégis milyen ajándékot kellene vinnem. Azzal képben voltam, hogy nagyjából mi a szokás. Ilyenkor az emberek többsége ugyanis a biztonságos opciót, a pelenkát választja, vagy valamilyen kis ruhát, játékot. Én azonban nem akartam beállni a sorba, és valami egyedibb ajándékot szerettem volna adni.

Ekkor találtam rá egy blog bejegyzésre az imaginebaby.hu oldalon, aminek a címe “babaköszöntő ajándékötletek” volt. Jó pár dolog fel volt sorolva, amit ilyenkor érdemes, vagy illik adni, ráadásul meg is volt indokolva, hogy miért azokat válaszd. Továbbá egy előre összeállított babaköszöntő ajándékcsomag is elérhető náluk, amiben különféle nagyon hasznos és ultra cuki dolgok vannak. Ez szerintem egy igazán jó kezdeményezés, amit több helyen is népszerűsíteni kellene.

Megláttam azonban még valamit az oldalon. Lehetőség van ugyanis ajándékutalvány vásárlására is az imaginebaby.hu-n. Úgy ítéltem meg, hogy ez a legeslegjobb ajándék, amit adhatok. Mivel ez a babaköszöntő tulajdonképpen még csak a szülőknek szól és a pocaklakó nincs jelen, úgy gondoltam jobb inkább rájuk gondolni. Ha már velünk lesz a gyerkőc, akkor ráérek elhalmozni őt mindenfélével, hogy örömet okozzak neki.

Az ajándékutalványt e-mailben tudtam megrendelni. Felvettem velük a kapcsolatot, leírtam a kért adatokat és az összeget, hogy mennyivel szeretném feltölteni, majd kipostázták nekem. Díszesen, szépen becsomagoltam, és már meg is volt a tökéletes ajándék.

Sokak szerint ez az ajándékutalványos megoldás egyáltalán nem egyedi és kreatív. Van benne valami, de az biztos, hogy legalább nagyon praktikus és hasznos.

Ezzel az imaginebaby.hu-s ajándékkártyával is rengeteg nagyon hasznos dolgot tudnak vásárolni, ráadásul olyanokat, amilyeneket ők szeretnének. Ezen az oldalon ugyanis elérhetőek rágómakik, éjjeli fények, cumik, fejlesztőjátékok, bilik, pelenkák és még egy nyári kollekció is. Utóbbi úszógumikat, karúszókat, fürdő- és strandjátékokat, kis medencéket, fürdőponcsókat és köntösöket. Időszakos akciók is szoktak lenni, így a szülők még a kedvezményes termékek között is válogathatnak.

Röviden tehát tényleg minden van, ráadásul minden remek minőségben. Az oldalon ugyanis Magyarországra elsőként bevezetett termékeket találsz, amelyek külföldön már többször is díjakat nyertek el. Ráadásul ezeket a termékeket anyukák tapasztalatai alapján fejlesztették ki, így tényleg nem lőhetsz mellé velük.

Ha te is babaköszöntő vagy babaváró bulira készülsz, akkor ajánlom, hogy nézz körbe az imaginebaby.hu oldalon. Garantálom, hogy meg fogod találni, amit keresel, és csodás ajándékkal készülhetsz a kisdednek és szüleinek.