Új lakás, új érdekes weboldal

25 évembe telt, de végre egyedül lakhatok egy olyan lakásban, ahol igazán szeretnék! Elég fiatalon megfogalmazódott bennem, hogy akkor lesz a legjobb sorom, ha egyedül fogok lakni. Kell a magány számomra, mert nagyon sokat vagyok nap, mint nap emberek közt, és amikor este hazaérek, sokszor van úgy, hogy a hátam közepére nem kívánok senkit, kell pár órányi magány, hogy leülepedjen minden stressz bennem és újra a boldog, mosolygós önmagam tudjak lenni! A rossz tapasztalataimról nem is beszélve. Voltak nagyon cudar lakótársaim, akikkel az együttlakás maga volt a földi kárhozat. Azt tudni kell, hogy nem vagyok a nagyon durván rendmániás, maximum a konyhában, de ott elvárom a makulátlan tisztaságot! Volt lakótársam azonban a trehány emberek netovábbja. Amikor a konyhát tisztán hagytam este, hogy ha másnap munkából hazaérek, egy jót tudjak főzni, addigra ő már igénybe vette és természetesen sütött-főzött, a mosatlant otthagyta nem pakolt el maga után és több napig, akár hetekig hagyta rohadni az edényeket… Szerencsére ennek vége lett, ahogy elköltöztem és megtaláltam az igazán fain kis lakásom!

Az első hetem elég sűrű volt, be kellett szereznem mindent, aztán a barátok sorra jöttek látogatni. Lecsengett már ez a mizéria és most már esténként van időm sok mindenre. Néha talán túl sok is. Mostanában elkezdtem csak úgy céltalanul szörfölgetni a neten, hogy milyen oldalakba botlok.

Tegnap egy nagyon érdekes oldalhoz volt szerencsém, ez a telefonszam-tudakozo.hu volt. Az oldal arról szól, hogy megtaláljunk telefonszámokat, vagy a telefonszám tulajdonos adatait. Ezek egyaránt lehetnek mobil, vagy vezetékes azonosítók is. 4 adat (telefonszám, név, cím és település vagy irányítószám) közül, valamelyik megadásával lehet keresni, természetesen minél jobban tudod szűkíteni a keresést, tehát több adatot adsz meg, annál gyorsabban találod meg a keresett infókat. Minden nagy telefon szolgáltató közt lehet keresni, ráadásul bankfiókok elérhetőségét is pillanatok alatt el lehet érni, ha netán valami munkához kellene, vagy ügyintézéshez kellene.

Megdöbbenve lepődtem meg, hogy ilyen oldal még van és működik is, azt hittem ez már nem ”divat”. Így újra átgondolva, viszont nagyon hasznos kis szolgáltatás ez! Mondjuk, ha valaki zaklatna telefonon név nélkül, rákereshetek és már is be tudom azonosítani. Bár az oldal írja, hogy nem mindenkit talál meg, mert szerződéskötésnél kell beleegyezni, hogy az adataid kiadhatóak legyenek.

Lehet, ajánlom majd nagyszüleimnek, mert tudom, hogy nehezen találnak meg a telefonkönyvbe bármit is, itt pedig nagyon jól össze vannak szedve azok a dolgok, amik őket érdekelhetnek!

A közeljövőben érdemes lesz valami új esti hobbit választanom, mert a céltalan böngészést kezdem unni!