Az otthon melege otthoni ruhában

Szeretem az otthonomat kiegészítőkkel díszíteni. Ilyenek a párnák, gyertyák, lámpák. Melegséggel töltik fel a lakást, egyedi hangulatot varázsolnak, igyekszem olyanná alakítani, ahová szívesen jövök haza. Szeretem a hatalmas homokszínű párnák közé befészkelni magam a férjemmel és a lányommal, és onnan belefeledkezni egy jó sorozatba. Ezek az esték nagyon meghittek, harmonikusak. Nagyon fontos számomra, hogy kényelmes ruhákban legyünk otthon, nem pedig az utcai viseletben. A szekrényemben külön részleget tartok fenn az otthoni viseletre szánt ruhadaraboknak: van köztük olyan, amit olcsó online ruha webáruházból vásároltam, és van köztük olyan is, amit hagyományos módon, személyesen boltban vettem.

Ma már már van lehetőség olcsó ruha online webshopból való vásárlására is, ha alaposan körülnézünk az interneten. Legutóbb felfedeztem egy korrekt webáruházat, dresspack.hu a neve, nagyon kedvező áron lehet ruhadarabokhoz hozzájutni akár az egész család számára. Nagy előnye ennek az online ruhaboltnak, hogy egyszerre vásárolhatok be a család minden tagjának, házhoz szállítják, és nem kell sorban állni. És nagy izgalommal várjuk a futárt, aki hozza a megrendelést.

Pontosan nem is emlékszem, hogyan akadtam rá a dresspack.hu-ra, de egyszercsak ott ragadtam az oldalon, és bevásároltam a lányomnak, férjemnek, magamnak. Tetszettek az árak, a forgalmazott márkák, összességében nagyon felhasználóbarát volt az oldal.

Ma tudom, hogy olcsó ruha online is beszerezhető, nem szükséges elmenni egy turkálóba, vagy outletbe. A legjobb példa erre a dresspack.hu, hiszen új termékeket, és használt, jó állapotban lévő ruhadarabokat is árul. Mivel a home office az én életemben is megjelent, igaz csak heti kétszer, de fontosnak tartom, hogy kényelemes ruhában dolgozzak otthon, mert akkor jobban tudok a munkámra is koncentrálni.

A dresspack.hu-n sok volt az aktuális akció, és a szezonális termékekből is széles volt a kínálat, de nekem most évszaktól független, kényelmes szabadidős ruhadarabok voltak a fókuszban. A női ruházat menüponton belül rákattintottam a nadrágok fülecskére, és elém is tárult a kínálat. Ezután rászűrtem a lányom és a magam méretére, és máris láttam S és M méretben a felhozatalt. Gyorsan lecsaptam egy, az M méretben talált vagány melegítőnadrágra, és mellé választottam egy, a méretemben talált sportos színes leggingst is. A lányom is, én is gyorsan döntünk, nem szeretünk hosszan elidőzni vásárlás során. Ő is kiválasztott magának egy virágos nadrágot, egy farmert, és sportos sztreccsnadrágot.

Átkattintottam a férfi ruházat oldalra, és kisebb könyörgés után a férjem is kötélnek állt, és kiválasztott magának egy otthoni melegítőnadrágot. Mivel így el is értük az ingyen kiszállítás összegét, igyekeztem gyorsan befejezni a vásárlást. Nem regisztráltam az oldalra, ezért csak két óra állt a rendelkezésemre, hogy a virtuális kosaramba került portékákat ki is fizessem. De mákom volt, mert mindegyik kiválasztott ruhadarabot meg tudtam szerezni, és nem kaptam olyan üzenetet, hogy a választott áru más kosarában landolt volna. A bankkártyás fizetés is flottul ment, kiválasztottam, hogy mely napon adják fel a csomagom, hogy várhassam otthon, amikor érkezik a futár.

Szinte hihetetlen, hogy ma már bármit megvásárolhatok online, amit az otthonomban szeretnék látni. Nagyon megkönnyíti az életemet az online vásárlás, rengeteg időt megtakarítok vele. Alig várom, hogy megérkezzenek a rendelt ruhák, és az új sportos, kényelemes ruhadarabjainkban nézhessük az esti filmeket.