Maradsz otthon, vagy irány messze négy- és két keréken?

Az elmúlt hónapokban nagyon elfoglalt voltam az otthonom felújítása és berendezése miatt. Minden helyiségben, szobában volt valamilyen felújítási munka, azonban mostanra végre eljutottunk oda, hogy már csak az utolsó simítások hiányoznak. Úgy érzem, hogy egyre közelebb kerülök ahhoz a pillanathoz, amikor véglegesen befejezzük és végre élvezhetem a teljesen új köntösbe bujtatott otthonomat.

Alig várom, hogy végre minden a helyén legyen, és minden úgy nézzen ki, ahogyan szeretném és megálmodtam. A felújítás során törekedtem arra, hogy az otthonom minél barátságosabb és otthonosabb legyen, és engem tükrözzön a kis apróságokban is. Az összes szobába kerültek új bútorok is, valamint új szőnyegeket és függönyöket szereztem be, amik még inkább hozzáadnak az otthonom összképéhez.

Az egyik legjobb része az egésznek az, hogy sikerült minden szobába sok zöld növényt is csempésznem. Eddig is voltak itt-ott, de valahogy nem volt az igazi az összkép. Az élő növények nemcsak természetességet és frissességet kölcsönöznek az lakásnak, hanem a levegőminőség is javul tőlük. Most az összes szoba tele van növényekkel, és az érzés, amikor belépek a lakásba, egyszerűen fantasztikus, teljesen feltölt energiával.

A hálószobám az abszolút kedvenc számomra. Az új ágyam és ágyneműim nagyon kényelmesek, és az éjjeliszekrény designban is abszolút hozzátesz a szobához. Az új lámpák pedig halványan világítják meg a szobát, ami az alvás szempontjából is nagyon előnyös, a mennyezeti lámpa fénye pedig szabályozható, szóval abszolút telitalálat minden.

Az utóbbi időkben tehát az otthonom gyakorlatilag tiszta káosz vált. Bár a végeredmény mindenképp megéri az időt és a pénzt, az felújítás közben rengeteg kellemetlenséggel kellett szembenéznem, nem viseltem mindig olyan könnyen a dolgot. Például nem volt olyan csendes helyem, ahova visszavonulhatnék, hogy pihenjek vagy dolgozzak. A munkálatok miatt sokszor kénytelen voltam elmenni otthonról, hogy ne zavarjak senkit és magam is megmeneküljek a káosztól. Szóval egyszerűen nem tudom eléggé kifejezni, mennyire boldog vagyok, hogy a végéhez közelednek a dolgok!

Egyébként amennyire fontos az otthonom, annyira szeretek utazni is – a múltkor eszméltem arra, hogy elkél már egy kerékpártartó hátsó ajtóra az autómhoz. Szóltam is a legjobb barátnőmnek, hogy nézzünk együtt valamit, és végül a kereső volt a segítségünkre. Nagyon hasznos tippeket találtunk a választáshoz egy autófelszerelésekkel foglalkozó üzlet weboldalának blog szekciójában, amelyek nagyban hozzájárultak ahhoz, hogy megtaláljuk a számunkra leginkább megfelelő kerékpártartót. A blogban 15+1 kérdést és választ találtam ezekről a hasznos kiegészítőkről. Az üzlet szakértelmére és részletességére is számíthattam, nem volt hiba a posztban, nagyon jól összefoglalta az igazán fontos részeket. A leggyakrabban feltett kérdésekről is szó esett, például arról, hogy mire is jó egy kerékpártartó, milyen típusú biciklitartók vannak náluk, milyen kerékpárszállító eszközt válasszak és hogy mennyire egyszerű vagy éppen bonyolult felszerelni egy biciklitartót. A blogban található tanácsok és a beillesztett videók sokat segítettek a végső döntés meghozatalában.

A kerékpártartó hátsó ajtóra viszont nem az egyetlen opció, ha esetleg neked nem az lenne komfortos. Többek között ezért is nyerte el szint egyből a tetszésemet az autofelszerelesek.hu webáruház: elképesztő kínálat tárul az online látogató szeme elé néhány kattintással. Ráadásul teljesen új és outlet termékek is elérhetőek náluk, így a szortiment valóban változatos, és kifejezetten pénztárcabarát árakra lehet számítania annak, aki az ő online áruházukat választja. Egy új kerékpártartó hátsó ajtóra, esetleg autószőnyeg vagy hólánc, amit keresel? Sőt: tudtad, hogy számos termék esetén autómárkák és típusok szerint tudsz nézelődni? Biztos ami biztos – így felesleges köröktől kíméled meg magad, és megnyugtatlak, rengeteg típus van a listán, így nagy eséllyel rajta lesz a te gépjárműved is. A kompatibilitás tehát nem lehet probléma, egyúttal a gyors elérhetőség sem: a legtöbb termék raktárról érhető el náluk, amit a kis zöld pipa jelez, ez pedig azért is nagyon fontos, mert országos szinten akár már 24 órán belül eljuthat hozzád a megvásárolt árucikk (vagy árucikkek)!

Szóval én tényleg csak biztatni tudok mindenkit, akinek fontos az, hogy az autójába a legjobb ár-érték arányban elérhető, jó minőségű termékeket szerezze be, hogy ha még korábban nem ismerte, akkor tegyen egy próbát az általam bemutatott webáruházzal. Nekem már az nagy segítség, hogy tudom használni majd a tuti kis kerékpártárolót – máris sokkal jobban ki tudom használni az autóm adottságait az autofelszerelesek.hu kiegészítőjének köszönhetően! A szakértelem azonban nem csak a gondosan összeválogatott árucikkekből, az átlátható és felhasználóbarát weboldalból jön le, hanem a már említett blog is azt tükrözi, hogy itt igazán hozzáértő személyek dolgoznak – a weboldalon egyébként azt is elolvashatjuk, hogy több mint húsz év tapasztalattal rendelkeznek. Azért szerintem ez is sokat elmond! Na de térjünk vissza még egy kicsit a blogra: minden túlzás nélkül állítom, hogy ott tud ragadni az ember lánya egy időre. Legalábbis ez nálunk tényleg így történt, mert nagyon sok info és hasznos tipp érhető el itt tényleg, ami mind az általuk is forgalmazott terméktípusokhoz kötődik, így felfogható úgy is, mint egyfajta vásárlás melletti tanácsadás, ajánlás, hogy végigvegyük a különböző szempontokat és tényleg megfontoltan döntsünk. Szóval sok újdonságot is tud olvasni itt bárki, de az legalábbis biztosan, aki pont úgy nem annyira járatos ezekben a témákban, mint én, de attól függetlenül nagyon érdeklődik. Mindenesetre nagyon örülök, hogy van ez a blogszekció!

Ami különleges szerintem ebben az oldalban, az az, hogy nem csak vásárolni lehet bizonyos termékeket, hanem bérelni is. Például tetőboxot, kerékpártartót, de a teljes lista megtalálható a honlapon a bérlés menüpont alatt. Persze érdemes azt is mérlegelni, hogy vajon hosszabb távon mi éri meg jobban, de akár úgy is lehet gondolkodni, hogy ez egy próba tulajdonképpen a később talán megvásárolni kívánt terméktípusokkal. A bérlés ára a termékek típusától függően változik, emellett azt is fontos tudni, hogy napidíjként számolódik a végösszeg, és minimum négy napot kell fizetni (kevesebb használati nap esetén is). Ezen felül egy szerelési díj van még, és érdemes persze a többi részletet is átfutni – az fontos, hogy ez a lehetőség csak úgy él, ha emailes formában keressük meg őket. Ha pedig valaki maga szeretné felszerelni a bérelt eszközt az autóra, akkor szerszámot is tudnak biztosítani. Ha valaki tetőcsomagtartót szeretne bérelni, azt mindenképp meg kell, hogy előzze egy megbeszélés, hogy egyáltalán van-e olyan eszköz, ami az adott autó típusával kompatibilis.

Végül ez a nem is olyan rövid összefoglaló kerekedett abból a szándékból, hogy bemutassam az autofelszerelesek.hu online elérhető üzletét. Bérlés ügyében pedig az újpesti helyszín lesz az, amit keresni érdemes.