Te mikor tudod otthon érezni magad?

Az otthon mindenkinek mást jelent. Mindenki máshol tudja otthon érezni magát és mindenkinek más feltételek kellenek ahhoz, hogy valóban jól és otthonosan tudja érezni magát valahol. Nekem például sokat számít az, hogy milyen emberek vesznek közbe. Hiszen, ha a megfelelő emberekkel veszem közbe magamat, akikre mindig számíthatok, akik valóban érdeklődnek felőlem és akik valóban szeretnek, akkor én már nagyon jól és otthonosan tudom érezni magam.

Amikor egy szolgáltatást veszek igénye, akkor számomra mindig fontos szempont szokott lenni, hogy milyen szakmai tapasztalattal rendelkezik a szolgáltatást adó személy/ vállalkozás és hogyan gondolkoznak az ügyfelekről. Mert ha valakinek nem számít az, hogy az ügyfélnek mi az érdeke, és a vállalkozás illetve az ügyféligények nem találkoznak, akkor abból semmi jó nem sülhet ki. Legalábbis én ezt tapasztalatam eddig.

Éppen ezért, vannak már nagyon jól bevált helyek és szolgáltatások, amiket igénybe szoktam venni. Nem szoktam kísérletezgetni, ha nem muszáj. Szeretek a jól bevált helyekre menni, mert így mindig tudom, hogy a kifizetett összegért megfelelő minőségű szolgáltatást fogok kapni. Legyen szó kozmetikusról, fodrászról, bevásárlóközpontról, zöldségesről vagy telefon szerviről, mindig ugyanazokra a helyekre szoktam járni.

Ennek köszönhetően olyan jó emberekkel tudom körbevenni magam, hogy bárhová is megyek, mindenkinek van egy jó szava hozzám és nekem is hozzájuk. Ezek olyan plusz tudnak adni a napjaimhoz, ami miatt már megéri hűséges vásárlóiknak és ügyfeleiknek lennem.

A kozmetikusommal és fodrászommal mindig mindent meg tudok beszélni, a boltban mindig friss árut kapok, a dekoratőr a legjobb megoldásokat kínálja számomra és ezek az aprónak tűnő dolgok mindig sokat szoktak számítani. Ezeknek köszönhetően mindig otthon tudom érezni magam mindenhol, ahol szívesen látnak.

Amikor rátaláltam az LCD Fix csapatára, akkor hasonlóan jó élményem volt velük is. Egyből nagyon közvetlenek és segítőkészek voltak, a munkájukkal gyorsan végeztek és a végeredmény csodás lett.

Legelőször az interneten találtam rá az LCD Fix csapatára. A weboldalukon nagyon sok mindent megtudhattam a szolgáltatásainkról és arról is, hogy ők pontosan hogyan is dolgoznak. Nagyon szeretem az olyan weboldalakat, ahol nagyon sok mindent megtudhatok egy vállalkozásról vagy szolgáltatásról. Az ilyen honlapoknak köszönhetően nagy valószínűséggel nem fog meglepetés érni, és pontosan tudni fogom azt, hogy mire számíthatok.

Az LCD Fix csapata pedig egyáltalán nem okozott csalódást számomra. Mielőtt betértem volna hozzájuk az üzletbe, az oldalukon mindenről pontosan tájékozódtam. Utánanéztem, hogy milyen készülékekkel foglalkoznak, milyen szolgáltatásokat vállalnak, pontosan hol található az üzletük, milyen áron dolgoznak és hogyan viszonyulnak az ügyfeleinkhez. Ezek mind olyan fontos dolgok voltak számomra, amit mindig meg szoktam nézni, ha új helyre megyek.

Az első benyomás olyan jól sikerült, hogy nem volt kérdés számomra a folytatás. Mit is jelent ez pontosan? Mint említettem szeretek mindig egy helyre visszatérni. Az LCD Fix csapata olyan jó munkát végzett, hogy ha valami gond adódik a készülékeimmel, akkor innentől kezdve mindig hozzájuk fogom vinni. Ez akkor sem volt másként, amikor az iphone 11 kijelző csere miatt volt szükségem telefon szervizre. Egy darabig gondolkoztam rajta, hogy lehet márkaszervizbe kéne vinni a telefonomat kijelző csere miatt, viszont mivel már nem volt garanciális, ezért nem érte volna meg jobban számomra. Így az iphone 11 kijelző cserét is az LCD Fix csapata végezte el.

iphone 11 kijelző csere

AZ LCD Fix egy márkafüggetlen gyorsszerviz. Hozzájuk nem kell időpontot foglalni és előre bejelentkezni. Ha valamelyik nap úgy döntesz, hogy a mai nap szervizbe viszem a telefonomat/ laptopomat/ tabletemet, bátran betérhetsz hozzájuk a nyitvatartási időben. Budán már két üzletben is megtalálhatók és a hét minden napján nyitva vannak. Hétfőtől szombatig egészen este nyolc óráig nyitva vannak, vasárnap pedig este hét óráig. A hosszú nyitva tartásnak köszönhetően munka után is bármikor benézhetsz hozzájuk.

Általában minden szervizeléssel egy óra alatt végeznek. Mint látható, nem véletlenül hívják magukat gyors szerviznek. Sok helyen nem foglalkoznak a gyorsjavítással, ezért akár heteket is várhatunk a készülékeink javítására. Amennyiben az LCD Fix csapatát választod, akkor nem kell napokat várnod, hogy a készüléked újra tökéletes állapotba lehessen. Csak betérsz az LCD Fix üzletébe, elmondod mi a probléma, és ők tájékoztatnak a szervizelés hosszúságától. Abban az egy órában, amíg ők újra tökéletessé varázsolják a készülékedet, addig szétnézhetsz az áruházakban, bevásárolhatsz a következő napokra vagy betérhetsz egy étterembe. Nagyon sok tevékenységgel el tudod tölteni az idődet, amíg kész lesz a telefonod.

Ami még szintén egy plusz az LCD Fix csapatánál, hogy adatvesztés nélkül végzik el a szervizelést. Tudják, hogy az ügyfeleik számára mennyire fontos a készülékeik épsége és az adatok megtartása. Éppen ezért, nagy figyelmet fordítanak arra is, hogy adatvesztés nélkül kaphasd vissza a készülékedet. Amennyiben ez számodra is fontos, és nem szeretnél attól tartani, hogy valami gond adódik a telefonoddal vagy laptopoddal amíg javítják, akkor keresd bizalommal az LCD Fix üzleteit.

Márkafüggetlen szervizként lehet Apple, Samsung, Xiaomi és Huawei telefonod is. Bármilyen készüléket is adsz a kezükbe, nagy valószínűséggel pontosan fogják tudni, hogy miként tudják megjavítani. Nagy szakmai tapasztalattal rendelkeznek és igyekeznek mindig profi munkát végezni. Ezért ha szívesen bíznád ilyen szakemberekre a készülékedet, akkor mindenképp nézd meg a honlapjukat is.

Amennyiben a szervizelésen kívül más szolgáltatást is szívesen igénybe vennél, akkor náluk még erre is van lehetőség. Ha felújított készüléket szeretnél vásárolni, vagy törött/ hibás készüléket szeretnél eladni vagy vásárolni, akkor az LCD Fix üzleteiben erre is van lehetőséged. Mindezek mellett, ha biztosítási ügyintézéshez lenne szükséged árajánlatra, akkor ezt is elkészítik számodra. Amennyiben rendelkezel céges készülékflottával és ezeknek a javítására vagy védelmére van szükséged, akkor is nyugodt szívvel tudom ajánlani az LCD Fix csapatát.

Szeretnél a készülékeidhez tartozékokat vásárolni?

Az LCD Fix-nél ilyen termékeket is találhatsz. Pl. nagyon jó üveg fóliákat árulnak. Amennyiben ezeket kedvezményes áron szeretnéd megvásárolni, akkor ehhez nem kell mást tenned, mint a honlapon megadni az email címedet. Ide küldeni fognak egy levelet, amiben a kedvezményre jogosult leszel. Kedvezményesen nem csak online vásárolhatsz tartozékokat, hanem személyesen az üzletekben is.

Ha olyan kijelző specialista csapatot keresel, akik mindig megbízhatók, segítőkészek, nagy tapasztalattal rendelkeznek és a szaktudásuk is kiváló, akkor keresd az LCD Fix üzleteit. Itt pontosan olyan emberek dolgoznak, akiknek a munkájában 100%-ig megbízhatsz.

Ha te sem találtad még meg a számodra tökéletes telefon szervizt és Budapesten élsz, akkor az LCD Fix weboldalát mindenképp érdemes lehet megnézni. Itt minden fontos dologról tájékozódni tudsz, és könnyen el tudod dönteni, hogy adsz-e nekik egy esélyt. Amennyiben igen, akkor biztosan nem fogod megbánni a döntésedet.