Otthonra otthonról rendelni

Az otthonunk kiválasztása és berendezése talán a legfontosabbnak tekinthető, hiszen ide térünk haza, itt lehetünk igazán önmagunk. A kiválasztásnál tényleg mindenki igény szerint csendesebb, vagy nyüzsgőbb környéket választ, ki milyen életciklusban van. Viszont az otthon berendezésénél, mindinkább én magam arra törekednék, hogy a kényelmet és a komfortot szolgálják a tárgyak, melyekkel körülvesszük magunkat. Egy kényelmes kanapé, vagy egy jól elhelyezett asztal minden nehézséget át tud hidalni. És aki még ráadásul otthonról is dolgozik, mindenképpen meg kell teremtenie magának az otthonában egy kis sarkot, amit csak munkára használ és amikor befejezte a munkát oda többet a nap folyamán már nem megy.
Kivéve, ha nyomtatni szeretne. A párom azok közé tartozik, akik otthonról dolgozhatnak, ezért egész nap a lakásunkban van, van egy kis kuckója, ahova el tud vonulni. Mindenféle irodai eszközök itt vannak elhelyezve, a nyomtatót is beleértve. Az egyik nap arra lett figyelmes, hogy kifogyott a nyomtatónkból a festék.

Nem tudta, hogy mitévő legyen, mert mindig én szoktam ezeket rendelni, de most külföldön voltam, nem volt erre érkezésem, így egyedül kellett megoldania ezt a hatalmas feladatot. Annyit mondtam neki, hogy hajrá internet, és ott fog találni egy remek céget. Nagyon ügyesen meg is ugrotta a feladatot, és büszkélkedve újságolta, hogy Toner | Ingyenes Kiszállítás tekintetében már sínen is van.

Kifejezetten büszke volt magára, hogy semmi perc alatt talált egy olyan remek céget, ahol a Toner | Ingyenes Kiszállítással történik, mindamellett rendkívül megbízható cégnek is tűnt, mondta el a férjem. Nem is gondoltam volna, hogy ekkora örömöt okoz az neki, hogy ezt a feladatot, hogy Toner | Ingyenes Kiszállítással meg tudja oldani, és ami még ehhez hozzá tartozik, hogy a remek oldalról, még a jó tonert is rendelte meg. Bár nem tudott hibázni, hiszen olyan nyomtató márkájú tonert forgalmaz a cég, csak a miénkben meg kellett nézni, hogy pontosan mi is a száma, és ennek alapján már könnyű volt a rendelés. Amin még eltöprengett a férjem, hogy most eredeti tonert vegyen, amit a nyomtató forgalmazó cég hoz piacra, vagy ami utángyártott. Ennek utána olvasott, hogy sok, minőségbeli eltérés nincs a két termék között, árkategóriában térnek el. Ám nem merte azt vállalni, hogy valami nem működik majd, ezért az eredetit rakta a kosárba. Amint meglátta, hogy két termék vásárlása esetén még kedvezőbben juthat a tonerhez kettőt vett rögvest, hiszen nem lesz semmi baja ez kis állásban, hogy nem rögtön használjuk fel. Megrendelte és akkor tűnt fel számára, hogy a kiszállítás határozatlan ideig ingyenes. Ennek is nagyon megörül, hiszen számos olyan cég van, ahol a szállítás nem ingyenes. Ezzel a vásárlók felé tett nagyon szép gesztussal tényleg a férjem szívébe lopta magát a cég. Alig várta már, hogy készhez kaphassa a csomagot, és hogy újra tudja használni a nyomtatónkat. A futár már másnap meg is hozta a tonereket, férjem izgatottan csomagolta ki, azért kicsit benne volt még, hogy ha esetleg mégsem rendelt jó fajtát, akkor mi történik. Ilyenről szó sem volt, teljesen jó típusú tonert rendelt, ami belepasszolt a nyomtatónkba. Pont olyan volt, mint a képen, ami alapján megrendelte a férjem. Egyszerűen minden klappolt, és azt mondta, hogy máskor is ettől a remek cégtől fog rendelni, és kifejezetten ajánlja a barátainknak is.