Új otthon, és a bukósisak akció

Tavaly nyáron teljesült az álmunk, és megvásároltuk az első közös otthonunkat. neked van otthonod? Emlékszel még milyen volt amikor először megláttad?

A megismerkedésünk

Az egyetemen szerettünk egymásba. Nem volt egy egyszerű helyzet, mert én éppen akkor estem túl egy hosszú kapcsolaton, és nem igazán akartam senkivel sem ismerkedni, nem hogy randizni.

Azt hiszem, még egy kicsit be is fordultam a szakítás után. De ez természetes, hiszen majd 5 évet voltunk együtt, és ez igen meghatározó idő ha az életkoromat tekintjük. Akkoriban meg voltam róla győződve, hogy ő lesz a leendő férjem, nem hogy egy szakítás…Bár utólag visszagondolva, most már tudom, hogy soha nem illettünk össze. Annyira mások voltunk, de akkor annyira el voltam vakulva, hogy ezt nem láttam volna be.

Szóval mindent megéltem, amit lehetett akkoriban. Szerelem, szakítás, befordulás…persze a csajok nagyon helyesek voltak, próbáltak kirángatni a melankóliámból, de nem igazán sikerült nekik.

Végül rájöttem nem mehet tovább

Saját magam jöttem rá, hogy ez így nem helyes. Persze ehhez kellett egy hónap, és az egyik legnehezebb időszaka volt az életemnek minden féle szempontból. Elég nehéz vizsgán voltunk túl, és ez az időszak rádöbbentett arra, hogy ez így nem mehet tovább. Úgy döntöttem, hogy csatlakozom a csajokhoz, és egy nagy buliban veszünk részt. Na ebben a giga méretű alkohol mámoros buliban ismerkedtünk meg Danival aki mára már a férjem.brandy-482622_640

Persze nem volt egyszerű, hiszen másnap reggel azt sem tudtam, hogy hol áll a fejem, és persze másnapos is voltam rendesen. Valami emlék foszlányaim voltak Daniról, de semmi konkrét. Azt tudom, hogy a sokadik teqila után csókolóztunk. Nehogy azt gondold, hogy valami könnyű vérű nőcske vagyok, mert nem. Azt hiszem most jött ki rajtam az elmúlt időszak minden bánata, és felgyülemlett dühe.

A jövőnk

Persze tisztáztunk mindent, rendes körülmények között. Nem tudtam, hogy saját magam előtt vagy Dani előtt szégyellem jobban a viselkedésemet. Úgy döntöttünk, hogy nem kapkodunk el semmit, és rendes körülmények között találkozgatunk, randizunk. Voltunk moziban, romantikus vacsorán…elég nehezen alakult ki, hogy mit is akarunk egymástól valójában. Annyi biztos volt, hogy szép lassan elválaszthatatlanok lettünk.

Tavaly pedig sikerült az első közös kis otthonunkat megvásárolni. Lassacskán talán mindennek meglesz a maga helye. Persze azért káosz még van bőven, hiszen kettőnk holmija igen csak szép mennyiség, és közben kiderült, hogy Daninak rengeteg cucca van még a szüleinél. Számos motoros dolga, amik végül hozzánk kerültek a garázsba. Azóta folyton azt hallgatom, hogy hol van a motoremelő, vagy hogy hol van a bukósisak akciós kupon…

Persze nem panaszkodhatom, hiszen jó páros vagyunk, és igazán szeretem a páromat. Most már tudom, hogy milyen a nagy Ő, és milyen, ha szeretnek.